Izdelava spletne strani za Selitveni Servis Ljubljana

Kako smo dosegli takšne rezultate:

Logo & Vizitke

✅ Raziskava & Strategija

✅ Unikaten Dizajn

Slike & Video

✅ Izdelava besedil

Izdelava spletne strani

Matic se je ob začetku svoje podjetniške poti zavedal, da mora investirati v odlično spletno stran, da prehiti konkurenco v tako tekmovalni niši kot so selitve in selitveni servisi.

Rezultat je spletna stran, ki se uvršča na #1 prvo mesto na Googlu za glavni iskalni izraz “Selitveni servis Ljubljana” in prvo stran za ostala povezana iskanja, kar je njegovemu podjetju prineslo veliko število novih strank in dnevno nova povpraševanja po njegovih storitvah.

Najboljši del?
Investicija v novo spletno stran se mu je povrnila v 7-ih mesecih in bo nove stranke privabljala še vrsto prihajajočih let!

Link do spletne strani: Selitveni Servis

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zavedal sem se, da se konkurenca med selitvenimi servisi ne zaveda pomena dobre spletne strani in moči spleta, zato sem to prepoznal kot odlično priložnost in mojo konkurenčno prednost.

Potreboval sem nekoga, ki bo poskrbel za celotno podobo mojega podjetja na spletu in izdelal spletno stran, ki bo prinesla nove stranke.

Davidu sem zaupal z izdelavo spletne strani, ker je takoj razumel moja pričakovanja in imel “vizijo” in odlične ideje za mojo spletno stran.

Poskrbel je za vsak korak pri izdelavi od logotipa do končane spletne strani in z končnim rezultatom sem več kot zadovoljen.

Če potrebujete nekoga za izdelavo spletne strani, definitivno priporočam Davida! 

Matic Cizej
Selitveni Servis Ljubljana

Slike:

Izdelava spletne strani & Unikatnega dizajna

Logo & Vizitke

Potrebuješ novo spletno stran,

ali imaš kakršna koli vprašanja?

Odlično!  Pokliči me ali mi piši in z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja!

📞 Telefon (SLO): +386 40 214 507

📞 Let’s talk (AT): +43 660 826 58 48

📨 E-mail: david@davidsever.si