Izdelava spletnih strani

Izdelujem prodajno usmerjene spletne strani, ki pretvorijo obiskovalce v stranke.

Slika David Sever avtor članka o spletnih straneh

David Sever

Majhnim podjetjem pomagam do novih strank.

Telefon: +386 40 214 507

E-mail: david@davidsever.si

ikona LinkedIn David Sever ikona Youtube David Sever ikona Facebook David Sever ikona Instagram David Sever Kontaktiraj me

Izdelava Spletnih Strani

71% Slovencev je v zadnjih 12 mesecih naročilo ali kupilo blago ali storitve po internetu.*
Vaše potencialne stranke so na spletu - ne prepustite jih konkurenci!
* Vir: Statistični Urad Republike Slovenije

Spletna stran, ki je načrtovana, oblikovana in izdelana, da izboljša vaš digitalni marketing

Potrebujete spletno stran, ki odlično predstavi prednosti vašega podjetja in je dober temelj za vaš digitalni marketing? Odlično, z veseljem vam pomagam izdelati točno tako spletno stran! Izdelujem "custom-build" spletne strani, ki so oblikovane, da obiskovalce spremenijo z vaše stranke.

Spletna stran prijazna do brskalnikov

Izdelujem spletne strani, ki so prijazne do moderdnih brskalnikov. Spletna stran optimizirana za brskalnike vam zagotovi dober temelj za SEO in visoke organske pozicije v Googlu, kar pomeni več brezplačenga obiska vaše spletne strani.

Kaj pričakovati od Spletne Strani?

V celotnem procesu nas čaka veliko sodelovanja. Začnemo z pogovorom, kjer bomo raziskali cilje vašega podjetja in razčlenili vašo ciljno skupino. Sledi prototip strani in izdelava spletne strani, ki bo sledila vašim poslovnim ciljem. Po izdelavi spletne strani sledi še 1 urno izobraževanje v katerem se boste naučili sami upravljati s spletno stranjo in spoznali vsa potrebna orodja potrebana za uspešen spletni nastop.

Statična spletna stran ali CMS (Wordpress)

Po analizi potreb vašega podjetja in funcionalnosti spletne strani izberemo ali bo stran izdelana kot statična spletna stran ali bo implementiran CMS sistem Wordpress.


Izdelava Spletne Strani Vključuje:

1. Spletna stran prilagojena za pametne telefone in računalnike - oblikovanje, ki je optimizirano, da zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Brskanje po spletu se seli na pametne telefone, zato izdelujem spletne strani oblikovane za pametne telefone, ki pa se prilagodijo tudi vsem uporabnikom na večjih napravah.

2. Nalaganje vsebin - z izdelano strukturo spletnega mesta, vam naložim in optimiziram vso vašo vsebino, kot so slike in teksti.

3. On-site Optimizacija spletne strani - pri izdelavi uporabljam vse dobre prakse "On Site" Optimizacije spletne strani, kar pozitivno vpliva na pozicioniranje v Googlu.

4. Implementacija Google Search Console (GSC) - implementiram GSC, da bo vaša stran čim hitreje indexirana s strani Googla in dodam zemljevid vašega novega spletnega mesta v Google.

5. Implementacija Google Analitike - po želji implementiram Google Analitiko, da lahko analizirate uspešnost vaše spletne strani in lažje razumete, kako se obiskovalci odzovejo na vašo vsebino.

6. Testiranje Spletne Strani - testiranje, da se spletna stran pravilno prikazuje in nudi dobro uporabniško izkušnjo v vseh modernih brskalnikih.

Dodatne storitve:

- Registracija domene in gostovanje - za vas registriram domeno in gostujem vašo spletno stran.

- Priprava Bloga - Lahko urejanje vaše nove spletne strani in možnost hitrega dodajanja vsebin in vsebinskega marketinga.

- Digitalni Marketing - Svetujem vam in pripravim strategijo Digitalnega Marketinga. Več si lahko preberete tukaj: Digitalni Marketing.

- Paketi vzdrževanja spletne strani - da bo vaša spletna stran vedno posodobljena in videti odlično. Več si lahko preberete tukaj: Paketi zdrževanja spletne strani.


Vaša investicija:

Cena prodajne spletne strani znaša od 2000€ - 5000€, odvisno od obsega in lastnosti spletne strani.

Pridobite ponudbo za vašo spletno stran. Kontaktirajte me in mi sporočite več informacij glede vašega projekta in oglasim se vam nazaj z idejami in ceno za vašo spletno stran.

Potrebujete pomoč pri projektu?
Spoznajmo se!

Veselim se, da se spoznamo in skupaj najdemo rešitve kako boste prepričali še več strank na spletu!